Uppgradera ditt företag med CRM-system och virusskydd

Det finns flera tecken på att det kan vara dags att uppgradera ditt företag med ny programvara och virusskydd. Några tecken på att du kan dra nytta av att förändra din befintliga programvara är:

  • Går långsamt.
  • Misslyckas med att göra ditt företag mer lönsamt.
  • Är benägen för buggar.

Även om din programvara kan ha varit bra och hjälpt ditt företag i början, så gör den snabba tekniska utvecklingen att dina programvarubehov kan förändras över tid. Inte minst gäller detta virusskydd eftersom det skapas cirka 500 000 nya sabotageprogram varje dag som kan infektera din dator. Enligt olika rapporter har ungefär en tredjedel av alla datorer infekterats med någon form av sabotageprogram – varav en sjättedel de senaste 12 månaderna. Sabotageprogram orsakar många problem som påverkar den dagliga driften av ditt företag och relationen med dina kunder. Om dina kunder upptäcker att det finns säkerhetsbrister i företaget kan de bli skeptiska och vända sig till en konkurrent istället.

Bygg varaktiga kundrelationer med CRM-system

Lyckligtvis kommer ständig innovation och nya tekniska lösningar att hålla ditt företag skyddat mot virus. Detta visar på vikten av att uppgradera ditt företag med den senaste programvaran för att främja goda kundrelationer.

För att bygga varaktiga relationer med dina kunder är den bästa programvaran av alla utan tvekan Lime CRM som erbjuds av Lime Technologies. CRM står för Customer Relationship Management och handlar om att få nöjda kunder som stannar kvar. Dagens digitaliserade och uppkopplade samhälle gör det enklare än aldrig förr att genom kunddata skapa starkare kundrelationer. Forskning visar också att det kostar 15 gånger mer att skaffa nya kunder än att behålla kunderna du redan har. Av denna anledning är det lönsamt att investera i ett CRM system som håller dina befintliga kunder aktiva och engagerade. Med ett CRM-system får du full kontroll över dina kundrelationer genom att samla all kunddata till ett och samma ställe.